Fit 4 Ever

Sterker - Fitter - Actiever

Over ons

Wat is Fit 4 Ever?

Wij zijn een particuliere sportschool gevestigd in het woon en zorg centrum 'De state' (Voorheen RRR). Wij maken gebruik van moderne apparatuur en bieden u de kans om onder begeleiding te komen sporten in de fitnessruimte van De State, in een ontspannen sfeer en met een leuke groep leeftijdsgenoten.

 

Voor wie is Fit 4 Ever?

Wij zijn een sportschool bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar en voor mensen die klaar zijn met hun revalidatie en graag door willen gaan met trainen. Om de opgedane fysieke vaardigheden te onderhouden en dus fit te blijven.

Dus heeft u altijd al meer aan beweging willen doen? Dan is dit uw kans!

 

Werkwijze.

Als u besluit bij ons te komen trainen kunt u kiezen uit verschillende dagen en tijden. We werken met trainen per uur. Dit wil zeggen dat u een uur de tijd heeft om lekker te trainen. Wij hanteren een maximum van 8 tot 10 mensen per uur. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen de ruimte heeft om te trainen en dat iedere klant volledige aandacht krijgt.

 

Fitness voor de bewoners van De State.

Fit 4 Ever biedt de bewoners van De State de kans om tegen betaling 1 of 2 keer per week te komen trainen. Op deze manier heeft u als bewoner ook de mogelijk om te kunnen sporten. 


Samenwerking Buurtpas.

 

Sinds kort heeft Fit 4 Ever een samenwerkingsverband met Buurtpas van Laurens. Dit houdt in dat wanneer u bent aangesloten bij Buurtpas u met korting kunt komen trainen bij Fit 4 Ever. Voor meer informatie hierover verwijs ik u graag naar de speciale pagina op:

http://buurtpas.nl/fit4ever