Fit 4 Ever

Sterker - Fitter - Actiever

Over ons

Wat is Fit 4 Ever?

Wij zijn een particuliere sportschool gevestigd in het woon en zorg centrum Borgsate. Wij maken gebruik van moderne apparatuur en bieden u de kans om onder begeleiding te komen sporten in de fitnessruimte van Borgsate, in een ontspannen sfeer en met een leuke groep leeftijdsgenoten. 

 

Voor wie is Fit 4 Ever?

Wij zijn een sportschool bedoeld voor mensen vanaf 55 jaar en voor mensen die klaar zijn met hun revalidatie en graag door willen gaan met trainen. Om de opgedane fysieke vaardigheden te onderhouden en dus fit te blijven.


Dus heeft u altijd al meer aan beweging willen doen? Dan is dit uw kans!

 

Werkwijze.

Als u besluit bij ons te komen trainen kunt u kiezen uit verschillende dagen en tijden. We werken met trainen per uur. Dit wil zeggen dat u een uur de tijd heeft om lekker te trainen. Wij hanteren een maximum van 4 tot 7 mensen per uur. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen de ruimte heeft om te trainen en dat iedere klant volledige aandacht krijgt.

  

Samenwerking Buurtpas.

 

Sinds kort heeft Fit 4 Ever een samenwerkingsverband met Buurtpas van Laurens. Dit houdt in dat wanneer u bent aangesloten bij Buurtpas u met korting kunt komen trainen bij Fit 4 Ever. Voor meer informatie hierover verwijs ik u graag naar de speciale pagina op:

https://www.buurtpas.nl/nieuws/fit4ever/


 Samenwerking Actief fysiotherapie.


Sinds 1 september 2019 is Fit 4 Ever in samenwerking met actief fysiotherapie verhuisd naar de Locatie aan de Meidoornsingel te Rotterdam. De samenwerking houdt in dat uit behandelde patiënten van Actief fysiotherapie nu de mogelijk krijgen om op abonnement basis verder kunnen trainen bij Fit 4 Ever. Andersom is het zo dat klanten van Fit 4 Ever behandeling kunnen krijgen bij actief fysiotherapie mocht dat nodig zijn. Voor meer informatie over wat actief fysiotherapie u allemaal kan bieden kijkt u op:


https://www.actieffysiotherapie.nl